«Вчителі майбутнього»: найбільший освітній фест України знову у Львові!
23.04.24
Вже вчетверте на !FESTrepublic до Львова з’їдуться освітні експерти з цілої України та світу, вчителі та адміністрації шкіл різних форм власності, представники державних установ на чолі з міністром освіти і науки України, ed-tech підприємці та лідери громадської думки в галузі освіти.


Дата події — 20–21 червня 2024 року. Головною темою цьогорічного івенту є «Сила освіти під час війни».
 
«Вчителі майбутнього» 2024 — це більше 100 подій, освітні хедлайнери та експерти, панельні дискусії, презентації, лекції, майстерки, інтерактивні формати та якісний нетворкінг.

У програмі фестивалю — понад 10 тематичних напрямків: філософія освіти, дошкілля, початкова освіта, НУШ і компетентнісне навчання для життя, старша профільна школа, цифрова трансформація освіти, педагогічне лідерство та освітній менеджмент, шоурум освітніх інновацій STEMеxpo, ментальне здоров‘я та спорт, інклюзивна освіта та інші. Детальну програму заходу невдовзі можна буде переглянути на сайті fest2024.osvitoria.org 


Вартість одного квитка — 700 грн на два дні фестивалю. В ціну квитка входить відвідування всіх лекцій, майстерок та дискусій згідно програми і розважальної частини заходу.

Фестиваль є найбільшою в Україні подією такого формату в галузі освіти та відбувається з 2018 року у Львові. Організаторами події незмінно є Громадська спілка «Освіторія» та Холдинг емоцій «!FEST». Захід відбудеться на локації за адресою: Львів, вул. Старознесенська, 24-26 (територія !FESTrepublic).